Sterke tall for OTD 2019!

De 22. Offshore Technology Days hadde 16.594 besøkende innom dørene i Stavanger Forum. – Dette er en økning på 10 prosent fra tilsvarende messe for to år siden, noe vi er meget fornøyde med, sier OTD-prosjektleder Derek Croft.

Med de to største hallene fullstendig utsolgt, og nærmere 400 utstillere totalt, fylte årets OTD hele 8500 kvadratmeter under slagordet “The Optimism is Back”. Driftsdirektør for Johan Sverdrup-feltet Rune Nedregaard åpnet messen med å understreke verdien av samarbeidet med leverandørindustrien, og statssekretær Rikard Gaarder Knutsen i Olje og Energidepartementet holdt et innlegg på en fullsatt Digitalization Day med over 1000 deltagere gjennom dagen.

 

Nesten 400 BusinessHub møter

BusinessHub, den populære møteplassen mellom operatører og leverandører, og hvor syv operatører deltok, gjennomførte over 400 enkeltmøter, en økning på 40 prosent fra i fjor. Oktoberfesten var som vanlig helt utsolgt med nærmere 1800 gjester. Men den viktigste tilbakemeldingen fra årets OTD er at utstillerne var svært fornøyde med kvaliteten på de besøkende, og at det ble inngått en rekke konkrete avtaler under de to dagene messen varte. – OTD enda en gang levd opp til sitt slagord om “We are the Norwegian Continental Shelf. Og at vi klarer å samle nesten 17,000 i en travel tid for en bransje som har fått redusert bemanningen betraktelig, er intet mindre enn imponerende, sier Croft.

 

Velkommen til OTD 2020 i Bergen Oktober (13) 14-15 2020.