Tusenvis av mennesker, smil, handshakes og business. Dag 1 på OTD2019 i Stavanger har vært en braksuksess.

I dag gikk Offshore Technology Days (OTD), Norges største årlige oljemesse, av stabelen i Stavanger Forum. Med flere hundre utstillere, tusenvis av gjester fra over 50 land og et fullspekket program, er Odd Eide Knudsen, general manager i OTD, meget godt fornøyd med dag 1.

– Det er helt fantastisk å være i gang. Vi har hatt utrolig mange besøkende, rundt 400 utstillere og høy aktivitet i alle messehallene. Jeg får frysninger, innrømmer Eide Knudsen.

«The optimism is back» er det offisielle slagordet til OTD, og smilene satt løst i messehallene i Stavanger Forum. Eide Knudsen er i kontinuerlig dialog med både gjester og utstillere, og han er ikke i tvil. Det er realisme i optimismen.

– Når jeg går rundt i gangene, ser jeg mange smil, handshakes og dialog. Det er enormt oppløftende å se, for det er dette OTD handler om.

Men det var ikke bare i messehallene aktiviteten var høy. Også OTD-students, samt årets messeprogram «Digitalization day», lokket til seg store mengder mennesker fra olje- og gassindustrien. Hele 1.500 var forhåndspåmeldt til sistnevnte, og det var trangt om plassene i Lysefjord-salen. Der delte nøkkelpersonell fra tungvektere som blant annet Equinor, Norsk olje- og gass, Oceaneering, Emerson og ABB deres tanker og tilnærming til digitalisering.

Ikke gå glipp av dag 2 av OTD! I morgen fortsetter nemlig festen i Norges oljehovedstad. Også da venter Eide Knudsen og kollegene i OTD tusenvis av mennesker, smil, handshakes og business. Det er fremdeles mulig å sikre seg billetter! Dørene åpner klokken 09:30!

Her kan du registrere deg, og det er selvsagt gratis 🙂